Välkommen till Danmarks skolas fritidshem!

Vi har fritidsverksamhet i gamla huset och har därför tillgång till många olika rum.  Vi har en stor fin skolgård med en varierande natur som skapar lust att leka.

Fritids under sommaren 2017

Som brukligt är samordnar skolorna i området verksamheten på fritids under sommaren.

Fritids håller öppet på följande sätt.

• Fram till den 30 juni är fritids öppet som vanligt på Danmarks skola.
  • Från den 3 juli till den 28 juli är det sommarfritids på Uppsävjaskolan.
  • Den 31 juli öppnar vi fritids på Danmarks skola igen.

Ni kommer under våren att få en förfrågan om vilka tider som barnen kommer närvara på fritids under sommaren.

Rummen är anpassade för olika aktiviteter som att lyssna på musik, rita och måla, pyssla, textilslöjd, bygglek och rörelse. Vi har läshörnor med skolans egna böcker och låneböcker från Stadsbiblioteket.

På skolgården finns möjlighet till fotboll, hinderbana och klättring med mera. Vintertid åker vi skridskor på vår fina is som skolans föräldrar spolar.

På Tisdagar har vi fritidsmöte då vi informerar barnen om planering och aktiviteter. Barnen har då möjlighet att påverka vad de önskar att göra på fritids.

Vårt fritidshem har cirka 100 barn inskrivna och är öppet 06.45 - 17.30.

Som brukligt är samordnar skolorna i området verksamheten på fritids under sommaren och möjlighet till fritidshemsplats på annat fritidshem under dessa veckor.

Du når oss på:
danmarksfritids​@gmail.com